مدارک لازم جهت صدور ویزا

viza.jpg
viza.jpg
جهت دریافت ویزای توریستی و ویزای تجاری نیازمند مدارکی هستید.
ويزای توريستی
اصل و کپی بليط(حتما در یک صفحه A4) تاييد شده هوايی به مقصد تايلند الزامی است.

یک قطعه عکس جديد 3×4 رنگی – تمام رخ – بدون عينک (به فرم ویزا چسبانده شود)

اصل گذر نامه

کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)

اعتبار گذرنامه حتما بايد بيشتر از شش ماه باشد.

تکميل کردن 1 برگ فرم صدور ويزا ( فرم ويزا حتما تايپ شده باشد.)

جهت تحويل و دريافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است

وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول يورو به مبلغ 35 يورو می باشد.

ويزای تجاری
دعوتنامه برای ويزای تجاری الزامی است.

وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول يورو به مبلغ 50 يورو می باشد.

یک قطعه عکس جديد 3×4 رنگی – تمام رخ – بدون عينک (به فرم ویزا چسبانده شود)

اصل گذر نامه

کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)

اعتبار گذرنامه حتما بايد بيشتر از شش ماه باشد.

تکميل کردن 1 برگ فرم صدور ويزا ( فرم ويزا حتما تايپ شده باشد.)

يک نسخه کپی از صفحه اول شناسنامه

جهت تحويل و دريافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است

ارائه دعوت نامه معتبر از شرکت تجاری مربوطه در تایلند

کد اقتصادی شرکت مربوطه در تایلند

pic435305210001